Privat

Kakel och golv för bostäder

Din bostad är den plats där du spenderar mest tid i livet och att skapa våtutrymmen av hög kvalitet och som håller över tid kommer att såväl öka bostadens värde som ge dig en förbättrad livskvalitet. Allt då du kan njuta av ditt hem till max.
Vare sig du söker något mer traditionellt eller hellre föredrar något ultramodernt kommer vi att kunna erbjuda en lösning för ditt hem. Vi hjälper dig med uppdatering av redan existerande kakel likaväl som nyinstallationer för helrenoveringar. Din budget styr dina valmöjligheter men vi är samtidigt dedikerade till att bara erbjuda dig kvalitetsprodukter och garanterar att du hittar rätt stil för just dig. Med Kakelexperten har du ett bollplank och en driven partner, hela vägen från tanke till färdig produkt.
Bostadsplattor i Malmö
Vi gör kakelinstallation, borttagning, reparation, renovering och restaurering av plattor för bostäder och kontor. Några av de reparationstjänster som vi gör inkluderar men är inte begränsade till injektering, återgjutning, slipning, renovering, polering, återuppläggning, återställning, utbyte och mer. För bostadsbeläggning utför vi tegelarbeten för kök, badrum, uteplats, balkong, vardagsrum, duschar, pool etc. Vi gör också keramiska väggar och golv, borttagning av fläckar, återgjutning och polering av plattor.
Tiling-installationer som vi inkluderar
 • Marmor
 • Keramik
 • Sten
 • Mosaik
 • Sandsten
 • Kalksten
 • Porslin
 • Terrazzo
 • Betong
 • Terrakotta
 • Skiffer
 • Screed
 • injektering och återgjutning
Med tiden och den dagliga användningen blir brickorna gamla och slitna. I synnerhet groutsna blir smutsiga eller färgade och skada det helhetsutseendet på kaklatgolvet. Det är viktigt att rengöra fogarna och fixa eventuella skador, så att golvet ser attraktivt ut. På KakelExperten kommer vi att fixa alla dina brickorelaterade problem och säkerställa fullständig kundtillfredsställelse.
Återfogning är ett mycket mer ekonomiskt alternativ jämfört med omläggning av brickor eller brickor. Det ger också intrycket att plattan är ny. Genom att snabba injekteringen och återfogningen hjälper till att förhindra ansamling av smuts och smuts på plattorna och eliminerar missfärgningen av injekteringen. Vi använder inte giftiga eller hårda kemikalier för rengöring. Våra rengöringsprodukter är av högsta kvalitet och är miljösäkra. Verktygen, utrustningen och tekniken vi använder är i världsklass och följer internationella standarder.
Att sätta nya standarder inom inhemsk sida vid sida Protiling, är branschledande inom beläggningstjänster i Malmö. Vi har en kombinerad erfarenhet av över 20 år inom denna bransch. Med många års erfarenhet av att stödja oss, är vi engagerade i att ge enastående resultat varje gång. Det finns inget utrymme för kompromisser i vår policy när det gäller kvaliteten på arbetet. Vi erbjuder prisvärda och kostnadseffektiva lösningar och tillgodoser kunder som behöver någon typ av sida vid sida för att bli klar.
Flisrenoveringsexperter
Ring oss för kakelinstallation, utbyten, reparation eller någon form av plattor och golvtjänster så hjälper vi dig gärna. Våra tekniker är kompetenta och tror på överlägset utförande och kvalitet på arbetet. Vi erbjuder extremt överkomliga priser, så försena inte att ringa oss. Låt oss skapa det utseende du önskar för ditt hem. Vi är en etablerad kakel- och golvverksamhet i Malmö och vi är specialiserade på bostads- och kommersiell sida vid sida.
Kontakta oss
Ring oss på +46 720-10-7113 för mer information eller för att få en offert.