TJÄNSTER
Vi tillhandahåller alla typer av bostads- och kommersiella sida vid sida.
TJÄNSTER
När det gäller vägg- och golvplattformar är kök och tvättstänk ett av de viktigaste områdena i ett hus. Vi gör allt förberedande arbete, följt av golvutjämning och flisinstallation. På KakelExperten Malmö är vi glada att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av sida vid sida. Om du letar efter en pålitlig beläggningsspecialist för flisrenovering, makeover, restaurering av brickor eller reparationer, kontakta oss. Vi är också experter på ny Tile Installation för hem och kontor. Vi tar hand om att ta bort alla VVS-tillbehör och andra tillbehör innan vi påbörjar vårt arbete, så du behöver inte bry dig om allt detta. Vi tror på att tillhandahålla arbete med högsta kvalitetsstandard på ett effektivt sätt och till rimliga priser. Vi gör även vattentätning för badrum, tillhandahåller speciella brickor för duschar och omlister väggar vid behov.
Om du vill förbättra utseendet på din befintliga balkong eller vill skapa ett nytt nytt utseende kan vi hjälpa dig. Bortsett från lysande design och visuell överklagande använder vi bricklim för injektering för att förhindra utflöde. Extra skötsel behövs för plattor utsatta för utomhusmiljö. Uppsamling av smuts och färgning är några andra problem som ofta stöter på balkongplattor. Kalciumkarbonat som lakar ut genom skarvarna i injekteringsväg benämns efflorescens. Det kan vara en spoiler för utseendet på balkongen och vi använder en hämmare för att motstå den, så att dina plattor är skyddade i många år framöver.
För exakt beläggning av golvet är det viktigt att använda rätt lim, plattor och andra underlag. På KakelExperten får vi det rätt varje gång. För restaurering och reparation av plattor använder vi lim för att matcha dina redan befintliga brickor. Som sista steg görs grouting enligt kundens färgpreferenser. Plattorna som installerats eller reparerats är konstruerade för att pågå under längre tid och är hållbara.
Vackert gjorda väggplattor kan förbättra utseendet på ett rum och lägga till glamourelement till det. När vi tar upp ett arbete för beläggning av väggar, görs plattplanering för att säkerställa att plattorna är i en enda linje. Nödvändig tätning och injektering görs för att förhindra läckage och ansamling av fukt. Förförtätning görs innan platta läggs. Korrekt metod för att installera brickor kan spara mycket pengar i framtiden som skulle ha spenderats på plattorreparationer.
Under arbetet med att installera, renovera, restaurera eller återupplägga brickor, följer vi alltid de strikta australiensiska standarderna och kompromissar inte med det.
Vi erbjuder också alla typer av injekteringstjänster som Epoxy-injektering, färggjutning, flexibel injektering, injektering av injektering och återgjutning. Perfektion är ett måste för att arbeta med brickor och vi tillhandahåller just det. KakelExperten Malmö, är fullständigt licensierad och försäkrad och består av ett kvalificerat team av experter som är redo att göra ett problemfritt beläggningsarbete varje gång.
Med över 75 års kombinerad erfarenhet är KakelExperten stolt över att ha den kompetens som krävs för kakelinstallationer, badrumsrenoveringar, kakel- och badrumsplattor, inomhus- och utomhusbeläggning, bostadsbeläggning, kommersiell sida vid sida och flisreparationer. Våra tjänster är kostnadseffektiva och håller hela livet med korrekt underhåll. Vi är kända i branschen för vår spetskompetens, stil och perfektion.
Våra tjänster
Partner-logo
Partner-logo
Partner-logo
Partner-logo
Partner-logo
Ring oss på +46 720-10-7113 för mer information eller för att få en offert.