KAKEL EXPERTEN
Professionell
& Vänlig
Välkommen till KakelExperten, Malmös sida vid sida
Kombinerad
75
års erfarenhet
VÅRA PRESTATIONER
50,000
Kvadratmeter kaklatläggning
600
Framgångsrika projekt
15
Erfarna kakelinstallatörer
Våra tjänster
Om oss

På Kakelexperten sätter vi en ära i att hitta precis rätt beläggningslösning för våra kunder. Därför sitter vi alltid ned tillsammans med dig som kund för att titta på just dina behov och önskemål innan ett beslut tas. Vi är experter inom vårt område och marknadsledande inom kakelinstallationer, kakelrenoveringar och kakelåterställning. Tack vare vårt helhetsperspektiv hjälper vi dig att förbättra såväl den visuella aspekten som funktionaliteten i ditt badrum, kök, duschar eller swimmingpooler. Vi har lång erfarenhet inom området och strävar efter att alltid upprätta en ärlig och tydlig relation med våra kunder. Vare sig det handlar om kakelplattor, klinkergolv eller golvbeläggning, inomhus eller utomhus så är vi rätt samarbetspartner för dig.

Om vårt företag
  • Fullständig kundtillfredsställelse
  • Utmärkt kundservice
  • Bygg långsiktiga och framgångsrika relationer med våra kunder
  • Att tillhandahålla kostnadseffektiva lösningar
  • Att erbjuda ett brett urval i brickor, färger, former och storlekar
  • Att vara professionell och kompetent med ett kundorienterat tillvägagångssätt
  • Att hålla våra kunder informerade under hela processen tills projektet har slutförts
  • Att vara det första valet inom kakel- och golvtjänster i Malmö
Vårt mycket erfarna team arbetar med dig helt från steget att välja de bästa beläggnings- och golvmöjligheterna till slutbehandlingen. Vi tror att alla platt- och golvprojekt är lika viktiga och behandlar varje arbete som vi åtar oss med samma standard av professionalism, kundservice och engagemang. Vårt mål är att ge dig enastående resultat, allra första gången. Överlägset hantverk och användning av högkvalitativa produkter är viktigt för oss. Av samma anledning får du alltid en garanti för de produkter och det arbete vi gör.
KakelExperten Malmö är din tillförlitliga lokala platt- och golvleverantör. Vårt team är mycket flexibelt och rymmer idéer och förslag från kunder till kärnan. Det kan vara ganska förvirrande att välja en specifik typ av plattor och design, särskilt när det finns ett brett urval av val som mosaik, keramik, granit, marmor, porslin, terrakotta och många fler. Du bör välja ett tegelgolv som matchar ditt övergripande färgschema i ditt hem och bidrar till det visuella tilltalet. Bortsett från detta inkluderar de andra viktiga aspekterna att tänka på den mängd trafik som förväntas i det kaklade området och att välja slidbeständiga plattor för utomhus.
KakelExperten, att vara en erfaren kakel som kan slutföra ditt arbete i tid och budget är ett lämpligt val. Vi använder primer, injekteringsmedel, lim och tillsatser av högsta kvalitet för bästa resultat varje gång. Beläggning och golv är ett jobb som behöver perfektion och inte ger utrymme för misstag. Kompromissa inte med kvaliteten på tjänsten som erbjuds genom att välja en oerfaren och billig leverantör. KakelExperten är din pålitliga sida vid sida av sida vid sida!
Kontakta oss idag för förfrågningar och mer information.
Referenser
“Att hantera Kakelexperten har varit en glädje. Från planering till att få de faktiska brickorna installerade och städa upp, de är några av de mest professionella, hårt arbetande företag som jag har haft nöjet att ta itu med”
Lisa
“Ärlig och professionell. Högt rekommenderad.”
Sorin
Partner-logo
Partner-logo
Partner-logo
Partner-logo
Partner-logo
Bli medlem i KakelExperten! Skicka ditt CV till vår e-post: [email protected]